20131130

Har försökt goola på lite tips hur man ska göra ifall man vill börja föreläsa och jag blir galen för jag hittar ingenting direkt konkret hur man ska göra.. Men jag skulle vilja föreläsa på skolor om psykiska sjukdomar och eftersom jag haft min sjukdom så länge utan att ens vetat om det så skulle jag vilja att personal på skolor skulle vara mer utbilad i ämnet om psykisk ohälsa och psykiska sjukdomar.. Vad man ska tänka på när man ser en elev som mår dåligt, vart man ska vända sig, hur man ska prata med den eleven och samtidigt vill jag berätta min egna historia.


död.

Blä, sköterska ringde mig i morse och berättade att jag bara hade 0,4 mmol/l i blodet så jag måste öka upp en tablett på morgonen.. Men det är väl bara att acceptera och se gla ut!
Har min första riktigt dåliga kväll sedan jag började med litium, men det kan ha med att göra att jag sov knappt 3 timmar inatt och sedan jobbat.. 

Nu ska jag laga middag och se någon serie sedan ska jag sova tidigt.
Hejdå!

Btw, vi var inte lika lik när vi var små! haha :P
 

Litium

I morgon har jag ätit litium  i 2 veckor och jag känner redan stor skillnad, sväningarna blir inte alls lika djupa som dom var innan.. Visst mår jag sämre vissa dagar, som i morse hade jag brutal ångest men det är väl något jag kanske måste lära mig att hantera.. Jag hade slutat hoppas på att medicinen skulle ta bort det mesta, eftersom jag trots allt lever som man "ska" göra..  Jag tränar regelbundet, äter bra, dricker inte alkohol, försöker hålla rutiner med mat och sömn! Jag brukar kalla mig själv för en högfungerande bipolär, för många av oss blir sjukskrivna och förtidspensionderade och jag har klarat av en till termin i skolan och jobbar samtidigt.. Så det är väl ett mer passande ord, dessutom är jag så jävla envis när jag väl bestämt mig för att klara något! :)