Blandat skit!

Klockan är halv tio och jag ligger nedbäddad redan, tröttheten är brutalt idag.. Hoppas verkligen inte att det är en dålig period som är på gång igen och därför jag är så sjukt trött.. Det brukar vara en utav mina första tidiga tecken på att en dålig period är på ingång.. men jag håller tummar och tår att det inte är något sådant, utan att jag bara är trött idag..
Fick även ett schema idag som jag ska fylla i, är inte riktigt hundra vad jag egentligen ska skriva i det schemat men jag fyllde i det eftersom jag gjorde saker.. haha, blev ganska fullt idag eftersom jag hade mycket att göra.. men jag ska göra detta ett par veckor för att få se vad i min vardag jag behöver förändra och vad jag behöver jobba på.. Sedan ska jag återigen på tätare besök hos min samtalskontakt igen eftersom jag inte har varit stabil och är fortfarande inte stabil, läkarens ordinationer!
Som ni såg så skulle jag återigen ta prover, eftersom seroquel kan ge biverkningar som bara syns via blodprov och sedan sa läkaren att det var bra att kolla så jag har bra provresultat ifall jag skulle behöva byta till lithium.. Hoppas verkligen jag behöver slippa byta, seroquel har varit så snäll mot mig.. har inte haft en enda biverkning om man inte ska räkna med att jag är lite trött på morgonen vid doshöjning.. Dessutom har jag bara 72 kr kvar innan jag är nere på noll på mitt högkostnadsskydd, så nästa gång betalar jag endast 72 kr för medicinen, lite skillnad jämfort 589kr per ask! 

Nu ska jag lägga mig och titta på någon intressant föreläsning på urplay!
God natt och hoppas ni har en trevlig valborg! :)

provtagning

okul att jag behöver ta miljoner prover hela tiden och jag äter inte ens lithium.. hoppas inte jag behöver byta medicin i framtiden...I'll be fine, just not today!

Jag försöker hålla mig positiv och inte känna att diagnosen är en dödsdom, men samtidigt är det fruktanvärt svårt.. Hitils har det gått väldigt bra, men när jag lägger mig ner i sängen och ska försöka sova och låter tankarna fara iväg så känner jag mig liten som ett barn och rädd, livrädd rent ut sagt..
Just nu känner jag att jag inte alls har lust att vara positivt och känna att jag måste tänka positivt, jag vill bara gråta och vara arg över att jag har en psykisk sjukdom.. 
Ikväll tänker jag gråta ordentligt, vara arg och sedan återgår jag till att vara positiv i morgon igen.. 

Jag kan inte ens förklara alla känslor jag känner just nu, det är en blandning mellan hat, ilska, ledsenhet, ensamhet och tusen andra olika känslor samtidigt..